Reizen
Geboren in Rotterdam op de koudste dag van 1976, naar verluidt in een ski-pak. Ik wist niet hoe snel ik naar Curaçao moest vertrekken om op te warmen. Reisde per bus van hotspot naar hotspot, opmerkelijk voor iemand met een afkeer van het openbaar vervoer, maar streek uiteindelijk neer op een boot op een oer-Hollandse plas.

Publicaties
Mijn fotoreportages zijn verschenen in NRC Next, de Volkskrant, Het Parool, 360° magazine, Marie Claire, Elle, Meridian Travel, de Groene Amsterdammer, Grande, Columbus Magazine, oneWorld, Esta, Villa d´Arte, National Geographic Traveler, Viva, Libelle Balance en op het NOS journaal.

Reportages
Mijn fotowerk is ook te vinden op Nomad & Villager, dat je kunt volgen op Facebook. Als je op de hoogte wilt blijven via een nieuwsbrief, laat dan je mailadres achter onderaan de pagina.

Over elfjes en kogelgaten
Op 30 oktober 2015 is mijn boek 'Over elfjes en kogelgaten, berichten uit een vergeten landschap' gelanceerd. In het boek reis ik samen met journalist Anneke de Bundel door desolate gebieden in Noorwegen, IJsland, Bosnië, Irak, Ierland en Schotland. Met een voorwoord van Jimmy Nelson.

Bestellen
Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel voor 19,95. Maar als je mij mailt, stuur ik het ook met liefde naar je op. Gesigneerd en al!

Nicole Franken
Zoomt in op wat buiten beeld valt.

nicole@nomadreports.com - 0031 (0) 6 24242085 - Linkedin Profile